Fortuna Spinoza

Onze vergaderlocatie biedt een unieke setting waar je in alle rust met collega’s kunt samenkomen in een huislijke sfeer. Gelegen onder de rook van Amsterdam, geniet je bij ons van gratis parkeergelegenheid en een prachtig uitzicht op de Grote Kerk.

Geschikt voor kleine gezelschappen

Fortuna Spinoza beschikt niet over standaard vergaderzalen. In plaats daarvan stellen wij onze eetkamer ter beschikking, voorzien van weelderig behang en een sfeervolle open haard. Ideaal voor boardmeetings, MT-vergaderingen of proeverijen, tot maximaal 16 personen. Daarnaast zijn er meerdere break-out mogelijkheden, zoals de woonkamer met serre en/of hotelkamers. Bij mooi weer staat ook onze tuin tot je beschikking.

Vergaderen in huiselijke sferen

Bij Fortuna Spinoza zorgen wij ervoor dat alles op maat wordt geregeld tijdens jouw vergadering. Denk aan een verzorgde lunch, koffie en thee, snacks en persoonlijke service. Onze bediening is flexibel en past zich aan jouw wensen aan. Je mag je vrij voelen om ook zelf even de keuken in te lopen voor een extra kopje koffie of iets verfrissends. Daarnaast kun je af en toe van ruimte wisselen of even rondlopen om nieuwe inspiratie op te doen. Om jouw vergadering optimaal te faciliteren, stellen wij van tevoren een offerte op, zodat alles duidelijk en transparant is. Wij hosten niet meer dan één vergadering tegelijk.

Verken de omgeving

Fortuna Spinoza bevindt zich in de nabijheid van Amsterdam, Edam, Marken en Volendam, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn voor (team)activiteiten. Ook Monnickendam zelf biedt gelegenheid voor mooie wandelingen of boottochten. Op slechts 5-10 minuten loopafstand vind je diverse gezellige restaurants waar je de dag kunt afsluiten met een heerlijk diner.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze originele en prachtige vergaderlocatie in Monnickendam? Wij staan klaar om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Neem contact met ons op via e-mail of bel naar 0652285112. We helpen je graag verder!

 

nl_NLNL